11X SPEGELZOOM
®
         

VÄLKOMMEN ÅTER!


2020-11-05: Alla modeller av SPEGELZOOM® - No1, No2, No3/No3 DUO och No4 Duett är tillfälligt SLUTSÅLDA.

Men. VI KOMMER SNART ATT VARA TILLBAKA.
Om du vill ha information från oss när de finns att beställa igen - anmäl dig till vårt Nyhetsbrev här!
Då kan du dessutom få 100 kr i rabatt vid första köpet av en
SPEGELZOOM®.

Utlovade leveranser från optiska industrin i Kina har inte kunnat skickas till oss. Vi hoppas på att ny produktion kommer igång och att vi har fyllda lager i början av 2021.
Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev som kommer att skickas ut igen när vi har fått
hem
SPEGELZOOM®. 


   


11X SPEGELZOOM® är ett strå vassare, när ögonen inte räcker till. Som en riktig förstoringsspegel ska vara.

Så här förstorat blir ditt öga i den nya förstoringsspegeln 11X SPEGELZOOM® - en helt ny slags spegel, som ger dig riktig skärpa på nära håll (än bättre än vad bilden ovan återger).

Tänk dig att slippa kladdet vid ögonmakeup, kunna noppa ögonbrynen perfekt och få fatt i de envisa stråna på hakan. Om du är en ålderssynt kvinna eller man, som inte ser dig skarpt i spegeln på nära håll, då har vi förstoringsspegeln för dig!

Det behövs alltså en speciell spegel för medelålders ögon. Visste du att en vanlig spegel faktist förminskar ditt öga till hälften? När du tittar i en vanlig spegel blir bilden av ögat ca 15 mm mellan ögonvrårna (ditt öga är ca 30 mm i verklig storlek) - men i 11X Spegelzoom® blir spegelbilden av ögat nästan 60 mm. Det är tack vare den rejäla förstoringen av spegelbilden som du nu kan se skarpt i den nya förstoringsspegeln, utan att ha dina läsglasögon på.

För dig som är ålderssynt har jag sammanställt några frågor med svar på hur du kan använda och ha nytta av den nya 11X förstoringsspegeln, hur den används och vad som skiljer den från vanliga speglar. Jag började utveckla den nya 11X förstoringsspegeln när jag själv blev ålderssynt i femtioårsåldern. Då hade jag börjat få allt svårare att se mig skarpt i min vanliga spegel på nära håll - och ville kunna se skarpt utan de hindrande läsglasögonen på!


Annika Winell, komponentägare och produktutvecklare